top of page
Per.får.mens är...

en scenkonst- och performancegrupp med bas i Stockholm. Vi producerar nyskriven scenkonst och performance ur ett normkritiskt perspektiv. Vi arrangerar även workshops i normkritisk scenframställning. Per.får.mens arbetar utifrån feministiska och antirasistiska värderingar med stort engagemang inom hbtq-frågor och jämställdhet.

Vi vill skapa dramatik. Vi vill berätta om världen. Vi vill underhålla, äckla, stryka medhårs, provocera, aktivera, problematisera, analysera, fantisera. Vi vill bryta normer. Vi vill få folk att tänka. Vi vill få folk att andas och att hålla andan. Vi vill få folk att skratta. Åt oss, sig själva och åt varandra. Med varandra.

 

Per.får.mens står bakom succéföreställningen EN NORMAL FÖRESTÄLLNING som turnerade i Sverige mellan 2011 och 2013 och bl.a. gästspelade på Stockholms stadsteater, Södra Teatern och Göteborgs stadsteater. Per.får.mens har också producerat klubbscenkonstverket VILDA HÄSTAR som spelade bl.a. på Trädgården, Cinema Queer, Ung Scen Öst, Turteatern och Unga Klara under 2014. 

 

Vi gjort en stor mängd kortare skräddarsydda uppträdanden vid olika arrangemang såsom klubbar, festivaler och fester.

 

Per.får.mens är framtiden.

AKTUELLT
bottom of page